Nutriční hodnoty (Bujon (vývar) s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 575 kJ / 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 9,76 g |
| – nasycené | 3,22 g |
| – nenasycené | 4,30 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 1,30 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 1,70 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 ml 300 ml vývaru (nejlépe hovězího) | Vývar masový | 300 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |