Nutriční hodnoty (Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 443 kJ / 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 2,12 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 0,86 g |
| –– mononenasycené | 0,48 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 6,87 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 7,91 g |
| – cukry | 6,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g (žlutoploutvého) tuňáka sashimi kvality | Tuňák filet | 300 g |
| 1 1 větší avokádo | Avokádo čerstvé | |
| svazek svazek koriandru | Koriandr semena | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 4 4 oválná keříková cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| šťáva z 5 5 limet | ||
| olivový olej | Olej olivový | |