Nutriční hodnoty (Kuřecí prsíčka v Sherry omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 838 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 12,22 g |
– nasycené | 4,04 g |
– nenasycené | 6,59 g |
–– mononenasycené | 4,51 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 4,54 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 586 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 10,32 g |
– cukry | 4,44 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 silnější kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
granulovaný česnek | Česnek sušený | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
2 2 silnější plátky másla | Máslo kravské | 2 g |
4 4 středně velké žampiony | Žampion čerstvý | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky sušených rajčat v olejovém nálevu (použila jsem Kaiser Franz Josef) | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 dl 2 dl Sherry Cream (použila jsem Tio Nico Sherry) | Sherry | 200 ml |
hrnek hrnek vývaru - více podle nutnosti | Vývar hovězí | |
1 1 malá smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% |