Nutriční hodnoty (Červené rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 619 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
Tuky | 2,63 g |
– nasycené | 1,13 g |
– nenasycené | 0,75 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 7,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,11 g |
Sacharidy | 300,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 sáčky 3 sáčky rýže | Rýže bílá | 375 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
cibule | Cibule čerstvá | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
hrášek (mražený nebo v plechovce) | Hrášek zelený | |
vepřové maso (plec nebo kýta) | Vepřová kýta | |
sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |