Nutriční hodnoty (Červené rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 619 kJ / 1 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,25 g |
| Tuky | 2,63 g |
| – nasycené | 1,13 g |
| – nenasycené | 0,75 g |
| –– mononenasycené | 0,38 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 7,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,11 g |
| Sacharidy | 300,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 sáčky 3 sáčky rýže | Rýže bílá | 375 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| hrášek (mražený nebo v plechovce) | Hrášek zelený | |
| vepřové maso (plec nebo kýta) | Vepřová kýta | |
| sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín |