Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 619 kJ /
1 343 kcal
Bílkoviny26,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,25 g
Tuky2,63 g
– nasycené1,13 g
– nenasycené0,75 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené0,38 g
––– omega 30,04 g
Vláknina7,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,11 g
Sacharidy300,00 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 sáčky 3 sáčky rýže Rýže bílá 375 g
sádlo Sádlo vepřové
cibule Cibule čerstvá
mrkev Mrkev čerstvá
hrášek (mražený nebo v plechovce) Hrášek zelený
vepřové maso (plec nebo kýta) Vepřová kýta
sladká červená paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.