Nutriční hodnoty (Vepřová roláda plněná rajčaty a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 469 kJ / 1 068 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 175,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 35,84 g |
| – nasycené | 12,20 g |
| – nenasycené | 17,09 g |
| –– mononenasycené | 12,42 g |
| –– polynenasycené | 4,68 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 2,17 g |
| Cholesterol | 345 mg |
| Sodík | 834 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 9,20 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřového masa upraveného do plátu na roládu | Vepřová kýta | 800 g |
| 50 g 50 g debrecínky | Párek vepřový | 50 g |
| 1 1 bochánek mozzarelly (125 g) | Mozzarella kravská | |
| lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |