Nutriční hodnoty (Řezy s jablečnou peřinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 28
| Energie | 5 050 kJ / 1 207 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,92 g |
| Tuky | 23,44 g |
| – nasycené | 5,79 g |
| – nenasycené | 10,81 g |
| –– mononenasycené | 8,42 g |
| –– polynenasycené | 2,39 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 4,70 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 219,70 g |
| – cukry | 139,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 Hera | Margarín | |
| 1 1 hrníček vody | Voda | |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 125 g |
| 2 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | |
| 2 2 pudingy vanilkové | Puding v prášku | 80 g |
| 3 dl 3 dl vody ( i víc) | Voda | 300 ml |