Nutriční hodnoty (Kožlanské jablečné placky (bez cukru))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 009 kJ / 2 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,50 g |
| Tuky | 84,64 g |
| – nasycené | 48,49 g |
| – nenasycené | 31,37 g |
| –– mononenasycené | 25,27 g |
| –– polynenasycené | 6,10 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 478 mg |
| Sodík | 221 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 282,59 g |
| – cukry | 74,56 g |
| ––– laktóza | 12,89 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek (čistá váha) | Jablko čerstvé | 500 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 80 g 80 g rozehřátého másla | Máslo kravské | 80 g |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |