Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vytuněný buřtguláš

Oblíbenou klasiku české kuchyně připravujeme každý trochu jinak. Buřtguláš podle tohoto receptu je díky pivu, spoustě koření a česneku plný chutí. Navíc do něj přidáme zelí, takže výsledný buřtguláš opravdu zasytí.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 45 min

105 min (60 min příprava + 45 min tepelná úprava)

11. 1. 2024 20:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 569 kJ / 1 331 kcal
Bílkoviny39,15 g
Tuky12,60 g
Vláknina50,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,01 g
Sůl12,00 g
Sacharidy219,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 1. 2024 10:40

Přiznám se, že na mě je tam toho různého koření a ještě navíc Masoxu hodně. Ale jak se říká, proti gustu.....:-) Jinak mletou papriku bych přihodila v začátku do tuku, zároveň s gulášovým kořením. :-K Moc hezké fotografie. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: sádlo, cibule, česnek, špekáček, brambory, zelí bílé, pivo světlé, vývar masový, masox hovězí, protlak rajčatový, kečup sladký, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, koření gulášové, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, koření houbová variace, květ muškátový, kurkuma, majoránka čerstvá

TopRecepty.cz

Vytuněný buřtguláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R0mL