Nutriční hodnoty (Bramborový salát po indicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 926 kJ / 938 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,03 g |
| Tuky | 22,61 g |
| – nasycené | 14,15 g |
| – nenasycené | 6,88 g |
| –– mononenasycené | 5,73 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 26,51 g |
| Cholesterol | 66 mg |
| Sodík | 299 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 135,78 g |
| – cukry | 42,68 g |
| ––– laktóza | 16,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 g 300 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |