Nutriční hodnoty (Bramborový salát po indicku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 926 kJ / 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,03 g |
Tuky | 22,61 g |
– nasycené | 14,15 g |
– nenasycené | 6,88 g |
–– mononenasycené | 5,73 g |
–– polynenasycené | 1,15 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 26,51 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 135,78 g |
– cukry | 42,68 g |
––– laktóza | 16,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |