Nutriční hodnoty (Knedlo-kuře-zelo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 210 kJ / 50 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,99 g |
| Tuky | 1,08 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 0,69 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,57 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,38 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 8,12 g |
| – cukry | 4,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna s kůží | Kuře stehno s kůží | |
| 1 sklenice 1 sklenice bílého zelí ve sladkokyselém nálevu (670 g) | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Knorr | Bujón zeleninový | 10 g |
| římský kmín | Římský kmín mletý | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| olej | Olej řepkový |