Nutriční hodnoty (Tofu s mrkví a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 059 kJ / 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 1,13 g |
– nasycené | 0,43 g |
– nenasycené | 0,43 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 107,50 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 marinované tofu (+- 200 g) | Tofu marinované | |
pórek | Pórek čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 - 3 2 - 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
pár stonků stonků řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
solčanka | Kořenící směs sypká | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže | Rýže bílá | 125 g |