Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tofu s mrkví a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 059 kJ /
492 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky1,13 g
– nasycené0,43 g
– nenasycené0,43 g
–– mononenasycené0,15 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,01 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 108 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy107,50 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 marinované tofu (+- 200 g) Tofu marinované
pórek Pórek čerstvý
olivový olej Olej olivový
2 - 3 2 - 3 mrkve Mrkev čerstvá 125 g
pár stonků stonků řapíkatého celeru Celer řapíkatý
solčanka Kořenící směs sypká
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže Rýže bílá 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.