Nutriční hodnoty (Tofu s mrkví a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 059 kJ / 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 1,13 g |
| – nasycené | 0,43 g |
| – nenasycené | 0,43 g |
| –– mononenasycené | 0,15 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 107,50 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 marinované tofu (+- 200 g) | Tofu marinované | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 2 - 3 2 - 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
| pár stonků stonků řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| solčanka | Kořenící směs sypká | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže | Rýže bílá | 125 g |