Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový dort II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie23 593 kJ /
5 639 kcal
Bílkoviny109,93 g
– z toho živočišné bílkoviny77,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,95 g
Tuky379,34 g
– nasycené193,55 g
– nenasycené169,67 g
–– mononenasycené114,50 g
–– polynenasycené55,17 g
––– omega 31,32 g
Vláknina19,15 g
Cholesterol 2,10 g
Sodík 946 mg
Sůl2,48 g
Sacharidy436,74 g
– cukry286,15 g
––– laktóza51,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 bílků (L) Vaječný bílek 198 g
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
170 g 170 g krystalového cukru Cukr bílý 170 g
10 g 10 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
6 g 6 g kypřícího prášku Kypřící prášek 6 g
6 PL 6 PL slunečnicového oleje Olej slunečnicový 66 ml
1000 ml 1000 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
3 3 Zlaté klasy (pudinkový prášek) Puding v prášku
3 PL 3 PL krystalového cukru Cukr bílý 45 g
300 g 300 g masla Máslo kravské 300 g
2 - 3 PL 2 - 3 PL kakaa (podle chuti, resp. barvy krému) Kakao prášek 62.5 g
pokud je potřeba, práškový cukr na přislazení krému Cukr bílý
rumové aróma Aroma rumové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.