Nutriční hodnoty (Kotlík ala Ferda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,45 g |
| Tuky | 1,36 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,63 g |
| –– mononenasycené | 0,30 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 18,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,30 g |
| – cukry | 23,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| bůček (na plátky) | Vepřový bok | |
| 6 6 brambor (i více podle velikosti zapíkací mísy) | Brambor zimní | 300 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| voda | Voda |