Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlík ala Ferda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 600 kJ /
382 kcal
Bílkoviny10,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,45 g
Tuky1,36 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,63 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,03 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,30 g
– cukry23,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
bůček (na plátky) Vepřový bok
6 6 brambor (i více podle velikosti zapíkací mísy) Brambor zimní 300 g
1 1 čerstvá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
grilovací koření Grilovací koření
sladká červená paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.