Nutriční hodnoty (Řecký salát (jak ho dělám já))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 156 kJ / 993 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,90 g |
| Tuky | 55,70 g |
| – nasycené | 24,28 g |
| – nenasycené | 30,33 g |
| –– mononenasycené | 24,30 g |
| –– polynenasycené | 6,03 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 19,30 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 49,20 g |
| – cukry | 43,75 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 25 dkg 25 dkg cherry rajčátek | Rajčata cherry | 250 g |
| 25 dkg 25 dkg sýra Fetaki (jde nahradit balkánským) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 15 dkg 15 dkg zelených oliv - vypeckovaných a naplněných pálivou paprikovou pastou | Olivy čerstvé nezralé | 150 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladidlo dia | E951 - Aspartam | |
| olivový olej | Olej olivový |