Nutriční hodnoty (Pangas na víně se zeleninou a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 513 kJ / 840 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 35,24 g |
| – nasycené | 9,54 g |
| – nenasycené | 25,63 g |
| –– mononenasycené | 17,54 g |
| –– polynenasycené | 8,10 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 213 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 12,15 g |
| – cukry | 6,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g pangase | Pangas filet | 500 g |
| 1 1 velká oranžová paprika | Paprika oranžová čerstvá | |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 150 ml 150 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citron | Citrón čerstvý |