Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 6 625 kJ / 1 583 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 130,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 113,40 g |
| – nasycené | 27,30 g |
| – nenasycené | 52,50 g |
| –– mononenasycené | 42,00 g |
| –– polynenasycené | 10,50 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3,89 g |
| Sodík | 1,49 g |
| Sůl | 3,15 g |
| Sacharidy | 10,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 15 15 vajec | Vejce slepičí | 1050 g |
| různé druhy sýra ( Niva, mozzarella, čedar, Hermelín...) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| různé druhy uzeniny ( šunka, trvanlivý salám, pikantní klobása...) | Párek vepřový | |
| čerstvá zelenina ( paprika, pórek, rajčata, houby..) | Okurka salátová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky ( petrželka, bazalka..) | Petržel nať čerstvá |