Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka z tresky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 026 kJ /
484 kcal
Bílkoviny7,22 g
– z toho živočišné bílkoviny2,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,27 g
Tuky36,14 g
– nasycené23,14 g
– nenasycené12,46 g
–– mononenasycené10,71 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,27 g
Vláknina7,54 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 103 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy29,11 g
– cukry4,41 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 200 g tresky - filet bez kůže Treska filet
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g celeru (může být i řapíkatý) Celer bulva čerstvá 50 g
130 g 130 g brambor Brambor zimní 130 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
muškátový květ na špičku nože na špičku nože Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
pepř celý Pepř černý
1 hrst 1 hrst hrášku (čerstvý nebo mražený) Hrášek zelený
cca 400 ml 400 ml vývaru Vývar hovězí 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.