Nutriční hodnoty (Babiččiny jablkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 21 345 kJ / 5 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,24 g |
Tuky | 263,26 g |
– nasycené | 140,51 g |
– nenasycené | 111,64 g |
–– mononenasycené | 90,09 g |
–– polynenasycené | 21,55 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 582,84 g |
– cukry | 159,05 g |
––– laktóza | 4,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
100 g 100 g práškového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 bal prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 PL 3 PL smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml |
1,5 1,5 kg jablek, nakrájených na kostky | ||
1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 PL 1 PL práškového cukru | Cukr bílý | 25 g |
6 ks 6 ks dětských piškotů k jablkům | Piškoty | |
10 ks 10 ks dětských piškotů pod náplň | Piškoty |