Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččiny jablkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie21 345 kJ /
5 102 kcal
Bílkoviny90,43 g
– z toho živočišné bílkoviny21,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,24 g
Tuky263,26 g
– nasycené140,51 g
– nenasycené111,64 g
–– mononenasycené90,09 g
–– polynenasycené21,55 g
––– omega 31,30 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 298 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy582,84 g
– cukry159,05 g
––– laktóza4,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
100 g 100 g práškového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 bal prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 PL 3 PL smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
1,5 1,5 kg jablek, nakrájených na kostky
1 KL 1 KL skořice Skořice ceylonská 8 g
1 PL 1 PL práškového cukru Cukr bílý 25 g
6 ks 6 ks dětských piškotů k jablkům Piškoty
10 ks 10 ks dětských piškotů pod náplň Piškoty

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.