Nutriční hodnoty (Treska / hejk pod sýrovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 992 kJ / 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,63 g |
| Tuky | 4,04 g |
| – nasycené | 0,81 g |
| – nenasycené | 2,43 g |
| –– mononenasycené | 0,82 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 1,66 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 529 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 23,20 g |
| – cukry | 3,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety tresky / hejka | Treska filet | 800 g |
| 1 Kl 1 Kl sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 2 PL 2 PL kukuřičné strouhanky | Strouhanka kukuřičná | 30 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka sušeného medvědího česneku | Česnek medvědí sušený | |
| eidam (nastrouhala jsem 3 plátky) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| olej na vymazání plechu | Olej řepkový |