Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový vrabec se zelím

Nenechte se názvem zmást, moravský vrabec ve skutečnosti není vrabec! Jsou to šťavnaté výpečky, kousky opečeného vepřového masa. Tradiční spojení je se zelím a bramborovým nebo houskovým knedlíkem, ale běžně se podává i se špenátem.

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 90 min

130 min (40 min příprava + 90 min tepelná úprava)

5. 2. 2013 13:22

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 697 kJ / 2 796 kcal
Bílkoviny175,29 g
Tuky199,13 g
Vláknina23,50 g
Cholesterol 598 mg
Sodík 2,12 g
Sůl4,90 g
Sacharidy58,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

lucie2211

5. 2. 2013 17:09

Zvlášť na pánvičce osmažíme cibulia slaninu. A to přidáme k téměř uvařenému zelí. :-)

karolina1

5. 2. 2013 16:37

zvlast na panvicce osmazime:co?...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vepřovy vrabec vepřový vrabci vepřový vrabec se zelím veprovy vrabec recept vepřový vrabec - nejlepší recept vepřový brabec vepřoví vrabci pečení vrabci recept na vepřovy vrabec vepřoví vrabci recept pečený vrabec se zelím vepřoví brabci recept pečení vrabci peceni veprovi vrabci pečené vrabci se zelim vepřový brabci pečeny vepřový vrabec veprovi vrabec vepřoví brabec vepřový vrabci recept

Suroviny: plec vepřová, bůček bez kosti, cibule, česnek, sůl, kmín celý, pivo světlé, vývar masový, zelí bílé hlávkové, slanina anglická, cibule, brambory

TopRecepty.cz

Vepřový vrabec se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JEJ