Nutriční hodnoty (Jablečno-hruškový pečený čaj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 986 kJ / 3 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,69 g |
Tuky | 7,91 g |
– nasycené | 1,74 g |
– nenasycené | 3,39 g |
–– mononenasycené | 0,47 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 73,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 766,13 g |
– cukry | 717,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek - očištěných od jádřinců | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 kg 1 kg hrušek - očištěných od jádřinců | Hruška čerstvá | 1000 g |
100 g 100 g rozinek nebo brusinek | Rozinky | 100 g |
hřebíček - celý nebo mletý, dle chuti | Hřebíček | |
skořice - mletá nebo celá, dle chuti | Skořice ceylonská | |
cca 450 g 450 g cukru krupice, dle sladkosti ovoce | Cukr bílý | 450 g |
2 2 citrony - menší | Citrón čerstvý | 180 g |
1 dl 1 dl hnědého rumu - není nutný | Rum | 100 ml |