Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-hruškový pečený čaj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 986 kJ /
3 582 kcal
Bílkoviny13,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,69 g
Tuky7,91 g
– nasycené1,74 g
– nenasycené3,39 g
–– mononenasycené0,47 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,67 g
Vláknina73,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy766,13 g
– cukry717,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg hrušek Hruška čerstvá 1000 g
100 g 100 g rozinek (i brusinek) Rozinky 100 g
450 g 450 g cukru krupice Cukr bílý 450 g
2 2 citrony - menší Citrón čerstvý 180 g
100 ml 100 ml hnědého rumu (není nutný) Rum 100 ml
hřebíček celý (nebo mletý) Hřebíček
skořice mletá (nebo celá) Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.