Nutriční hodnoty (Jablečno-hruškový pečený čaj)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 986 kJ / 3 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,69 g |
| Tuky | 7,91 g |
| – nasycené | 1,74 g |
| – nenasycené | 3,39 g |
| –– mononenasycené | 0,47 g |
| –– polynenasycené | 2,92 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 73,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 766,13 g |
| – cukry | 717,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
| 100 g 100 g rozinek (i brusinek) | Rozinky | 100 g |
| 450 g 450 g cukru krupice | Cukr bílý | 450 g |
| 2 2 citrony - menší | Citrón čerstvý | 180 g |
| 100 ml 100 ml hnědého rumu (není nutný) | Rum | 100 ml |
| hřebíček celý (nebo mletý) | Hřebíček | |
| skořice mletá (nebo celá) | Skořice ceylonská mletá |