Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-hruškový pečený čaj)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 986 kJ /
3 582 kcal
Bílkoviny13,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,69 g
Tuky7,91 g
– nasycené1,74 g
– nenasycené3,39 g
–– mononenasycené0,47 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,67 g
Vláknina73,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy766,13 g
– cukry717,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek - očištěných od jádřinců Jablko čerstvé 1000 g
1 kg 1 kg hrušek - očištěných od jádřinců Hruška čerstvá 1000 g
100 g 100 g rozinek nebo brusinek Rozinky 100 g
hřebíček - celý nebo mletý, dle chuti Hřebíček
skořice - mletá nebo celá, dle chuti Skořice ceylonská
cca 450 g 450 g cukru krupice, dle sladkosti ovoce Cukr bílý 450 g
2 2 citrony - menší Citrón čerstvý 180 g
1 dl 1 dl hnědého rumu - není nutný Rum 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.