Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kvásková focaccia)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 655 kJ /
2 308 kcal
Bílkoviny58,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,55 g
Tuky62,32 g
– nasycené9,19 g
– nenasycené51,14 g
–– mononenasycené40,05 g
–– polynenasycené11,09 g
––– omega 30,56 g
Vláknina17,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,36 g
– cukry25,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
25 g 25 g pšeničného nebo žitného kvásku
90 g 90 g vody Voda 90 ml
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
- vsechny suroviny dobre umichame a v teple mistnosti nechame 8-10 - vsechny suroviny dobre umichame a v teple mistnosti nechame 8-10 - všechny suroviny dobře umícháme a v teple místnosti necháme 8-10 hodin kynout
250 g 250 g vody Voda 250 ml
400 g 400 g hladké mouky (např. T650) Mouka pšeničná hladká 400 g
1,5 1,5 rovné lžičky soli Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
lžíce lžíce vody Voda
rozmarýn Rozmarýn sušený
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
hrubá sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.