Nutriční hodnoty (Rybí salát se sýrem a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 972 kJ / 471 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,43 g |
| Tuky | 33,38 g |
| – nasycené | 11,90 g |
| – nenasycené | 19,55 g |
| –– mononenasycené | 8,77 g |
| –– polynenasycené | 10,77 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 3,52 g |
| Cholesterol | 86 mg |
| Sodík | 993 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 16,97 g |
| – cukry | 15,17 g |
| ––– laktóza | 10,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 zavináče | Zavináče | |
| cca 70 g 70 g tvrdého sýru (Gouda, Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| 1-2 1-2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 150 g 150 g hustého jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr a ocet podle chuti | Cukr bílý |