Nutriční hodnoty (Masový guláš s řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 652 kJ / 1 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,14 g |
Tuky | 76,45 g |
– nasycené | 31,00 g |
– nenasycené | 38,23 g |
–– mononenasycené | 32,73 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 12,24 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 34,26 g |
– cukry | 25,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece nebo krůtího, hovězího, králičího masa | Vepřová plec | 600 g |
60 g 60 g uzeného špeku nebo slaniny | Špek | 60 g |
1 1 velké cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 rovná lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 malá plechovka rajského protlaku (1 plnější lžíce) | Protlak rajčatový | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí |