Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,25 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 126,00 g | 
| – nasycené | 61,50 g | 
| – nenasycené | 63,00 g | 
| –– mononenasycené | 54,00 g | 
| –– polynenasycené | 9,00 g | 
| ––– omega 3 | 0,15 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 105 mg | 
| Sodík | 2,40 g | 
| Sůl | 6,00 g | 
| Sacharidy | 0,15 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| malá hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| cca 5 5 brambor+1 na strouhání | ||
| 150 g 150 g špeku | Špek | 150 g | 
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| vývar masový nebo zeleninový | Vývar hovězí | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pár kapek kapek octu | Ocet lihový | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |