Nutriční hodnoty (Ovocné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 196 kJ / 4 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,32 g |
Tuky | 216,26 g |
– nasycené | 90,27 g |
– nenasycené | 107,75 g |
–– mononenasycené | 86,20 g |
–– polynenasycené | 21,55 g |
––– omega 3 | 4,70 g |
Vláknina | 8,90 g |
Cholesterol | 2,03 g |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 588,96 g |
– cukry | 375,12 g |
––– laktóza | 1,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
900 g 900 g meruněk z kompotu | Dužina meruňky čerstvá | 900 g |
700 ml 700 ml kompotové šťávy (dolijeme vodou) | Šťáva z kompotu | 700 ml |
140 g 140 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 140 g |
150 g 150 g cukru (nebo dle chuti) | Cukr bílý | 150 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
80 ml 80 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 80 ml |
2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |