Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 196 kJ /
4 588 kcal
Bílkoviny67,06 g
– z toho živočišné bílkoviny46,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,32 g
Tuky216,26 g
– nasycené90,27 g
– nenasycené107,75 g
–– mononenasycené86,20 g
–– polynenasycené21,55 g
––– omega 34,70 g
Vláknina8,90 g
Cholesterol 2,03 g
Sodík 447 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy588,96 g
– cukry375,12 g
––– laktóza1,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku Kypřící prášek 6 g
2 2 meruňkové kompoty Meruňka zavařená
700 ml 700 ml kompotové štávy (dolijeme vodou) Šťáva z kompotu 700 ml
šťáva ze 2 citronů Citrón čerstvý
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
140 g 140 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 140 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
150 g 150 g cukru (nebo dle chuti) Cukr bílý 150 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.