Nutriční hodnoty (Kuřecí stehýnka v rajské marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 346 kJ / 322 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,69 g |
| Tuky | 1,22 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,92 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,56 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,83 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 73,55 g |
| – cukry | 61,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 plechovka 1 plechovka nakrájených rajčat s česnekem a chilli (použila jsem Italiano Chopped tomatoes with garlic and chilli) | Česnek čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku - prolisované | Česnek čerstvý | 14 g |
| špetka špetka trojbarevného pepře | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 12.5 ml |
| olivový olej | Olej olivový |