Nutriční hodnoty (Jablkové čatní II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 794 kJ / 2 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,97 g |
| Tuky | 4,56 g |
| – nasycené | 1,56 g |
| – nenasycené | 1,96 g |
| –– mononenasycené | 0,35 g |
| –– polynenasycené | 1,61 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 46,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 488,23 g |
| – cukry | 462,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
| 350 g 350 g cukr krystal | Cukr bílý | 350 g |
| 250 ml 250 ml octu | Ocet lihový | 250 ml |
| 2 2 chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička celého černého pepře | Pepř černý | 5 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| trocha trocha sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 1 špetka 1 špetka cayenského pepře | Chilli paprička mletá |