Nutriční hodnoty (Pajšl - nepajšl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 692 kJ / 1 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 204,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 49,95 g |
| – nasycené | 14,02 g |
| – nenasycené | 23,64 g |
| –– mononenasycené | 17,45 g |
| –– polynenasycené | 6,20 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 2,76 g |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,53 g |
| Sacharidy | 21,25 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích skeletů | Droby kuřecí směs | 500 g |
| 250 g 250 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
| 250 g 250 g drůbežích srdíček | Srdce kuřecí | 250 g |
| 250 g 250 g drůbežích žaludků | Žaludky kuřecí | 250 g |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2-4 2-4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| malá čajová lžička lžička celého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| jíška | Jíška máslová | |
| kyška (acidofilní mléko, kefír) | Kyška | |
| ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská |