Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brazírovaná hovězí líčka s batátovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 557 kJ /
3 001 kcal
Bílkoviny239,68 g
– z toho živočišné bílkoviny227,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,51 g
Tuky161,28 g
– nasycené75,31 g
– nenasycené81,41 g
–– mononenasycené65,05 g
–– polynenasycené16,36 g
––– omega 34,23 g
Vláknina36,20 g
Cholesterol 776 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,28 g
Sacharidy53,27 g
– cukry24,63 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězích líček Hovězí líčka 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
500 ml 500 ml suchého červeného vína Víno červené suché 500 ml
500 ml 500 ml masového vývaru Vývar masový 500 ml
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
sůl a pepř Pepř černý
4 4 batáty Batáty neloupané
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.