Nutriční hodnoty (Brazírovaná hovězí líčka s batátovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 557 kJ / 3 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 227,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,51 g |
Tuky | 161,28 g |
– nasycené | 75,31 g |
– nenasycené | 81,41 g |
–– mononenasycené | 65,05 g |
–– polynenasycené | 16,36 g |
––– omega 3 | 4,23 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 776 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 53,27 g |
– cukry | 24,63 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězích líček | Hovězí líčka | 1000 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
500 ml 500 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 500 ml |
500 ml 500 ml masového vývaru | Vývar masový | 500 ml |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
4 4 batáty | Batáty neloupané | |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% |