Nutriční hodnoty (Bramborový knedlík - bezlepkový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 764 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 9,56 g |
| – nasycené | 1,98 g |
| – nenasycené | 4,22 g |
| –– mononenasycené | 3,12 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,33 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 171,50 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 400 g |
| 80 g 80 g bezlepkové mouky Jizerka | Mouka pohanková | 80 g |
| 50 g 50 g bramborového škrobu | Bramborový škrob | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |