Nutriční hodnoty (Dip (zálivka) do zeleninových salátů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 246 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 568 mg |
| Sůl | 1,87 g |
| Sacharidy | 13,79 g |
| – cukry | 7,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 plnější lžíce hořčice plnotučné nebo dijonské | Hořčice plnotučná | |
| 2 lžíce 2 lžíce kvalitního kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce láku z okurek nebo feferonek | Nálev z okurek | 52.5 ml |
| majonéza nebo zakysaná smetana dle potřeby | Majonéza | |
| pepř mletý nebo chilli | Pepř černý mletý |