Nutriční hodnoty (Křehký ořechový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 7 211 kJ / 1 723 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 95,20 g |
| – nasycené | 59,30 g |
| – nenasycené | 33,80 g |
| –– mononenasycené | 29,10 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 281 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 183,38 g |
| – cukry | 13,38 g |
| ––– laktóza | 0,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 110 g 110 g másla pokojové teploty + na vymazání formy | Máslo kravské | 110 g |
| ½ h rnku rnku vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| ¼ l žičky žičky soli | Sůl mořská | |
| ¼ hrnku + 3 l žíce žíce moučkového cukru | Cukr bílý | |
| ½ l žičky žičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové |