Nutriční hodnoty (Křehký ořechový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 211 kJ / 1 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 95,20 g |
– nasycené | 59,30 g |
– nenasycené | 33,80 g |
–– mononenasycené | 29,10 g |
–– polynenasycené | 4,70 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 281 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 183,38 g |
– cukry | 13,38 g |
––– laktóza | 0,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
110 g 110 g másla pokojové teploty + na vymazání formy | Máslo kravské | 110 g |
½ h rnku rnku vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
¼ l žičky žičky soli | Sůl mořská | |
¼ hrnku + 3 l žíce žíce moučkového cukru | Cukr bílý | |
½ l žičky žičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové |