Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký ořechový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie7 211 kJ /
1 723 kcal
Bílkoviny29,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,75 g
Tuky95,20 g
– nasycené59,30 g
– nenasycené33,80 g
–– mononenasycené29,10 g
–– polynenasycené4,70 g
––– omega 30,58 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 281 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy183,38 g
– cukry13,38 g
––– laktóza0,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
110 g 110 g másla pokojové teploty + na vymazání formy Máslo kravské 110 g
½ h rnku rnku vlašských ořechů Vlašské ořechy
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
¼ l žičky žičky soli Sůl mořská
¼ hrnku + 3 l žíce žíce moučkového cukru Cukr bílý
½ l žičky žičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.