Nutriční hodnoty (Zelňačka s kedlubnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,28 g |
| Tuky | 30,98 g |
| – nasycené | 20,20 g |
| – nenasycené | 9,55 g |
| –– mononenasycené | 8,21 g |
| –– polynenasycené | 1,34 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,28 g |
| Sacharidy | 27,00 g |
| – cukry | 24,20 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 1 1 maďarská klobása | Klobása | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |