Nutriční hodnoty (Babiččin teplý kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 106 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 10,88 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 8,02 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 7,22 g |
––– omega 3 | 1,24 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 33,30 g |
– cukry | 29,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce borůvek nebo rybízu | Borůvky čerstvé | 15 g |
šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
1 lžíce 1 lžíce vyloupaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |