Nutriční hodnoty (Babiččin teplý kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 106 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
| Tuky | 10,88 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 8,02 g |
| –– mononenasycené | 0,80 g |
| –– polynenasycené | 7,22 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 9,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,30 g |
| – cukry | 29,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 lžíce 1 lžíce borůvek nebo rybízu | Borůvky čerstvé | 15 g |
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr podle chuti | Cukr bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce vyloupaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 15 g |