Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin teplý kompot)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 106 kJ /
264 kcal
Bílkoviny3,68 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,68 g
Tuky10,88 g
– nasycené1,10 g
– nenasycené8,02 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené7,22 g
––– omega 31,24 g
Vláknina9,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy33,30 g
– cukry29,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce borůvek nebo rybízu Borůvky čerstvé 15 g
šťáva z ½ citronu Citrón čerstvý
4 4 hřebíčky Hřebíček
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
cukr podle chuti Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce vyloupaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.