Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky se žampiony a rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 420 kJ /
1 295 kcal
Bílkoviny134,16 g
– z toho živočišné bílkoviny114,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,16 g
Tuky20,73 g
– nasycené5,58 g
– nenasycené10,05 g
–– mononenasycené8,55 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,12 g
Vláknina17,79 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy135,30 g
– cukry8,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových kotlet bez kostí Vepřová kotleta bez kosti 500 g
300 g 300 g žampiónů Žampion čerstvý 300 g
150 g 150 g rýže Rýže bílá 150 g
3-4 3-4 jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 pol.lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
olivovíý olej Olej řepkový
sůl, pepř můžete přidat i drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.