Nutriční hodnoty (Piškotový koláč s ořechy a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 938 kJ / 3 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,26 g |
Tuky | 100,46 g |
– nasycené | 17,94 g |
– nenasycené | 69,49 g |
–– mononenasycené | 49,41 g |
–– polynenasycené | 20,08 g |
––– omega 3 | 4,86 g |
Vláknina | 40,64 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 456,72 g |
– cukry | 280,46 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
máslo na vymazání | Máslo kravské |