Nutriční hodnoty (Piškotový koláč s ořechy a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 938 kJ / 3 092 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,26 g |
| Tuky | 100,46 g |
| – nasycené | 17,94 g |
| – nenasycené | 69,49 g |
| –– mononenasycené | 49,41 g |
| –– polynenasycené | 20,08 g |
| ––– omega 3 | 4,86 g |
| Vláknina | 40,64 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 488 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 456,72 g |
| – cukry | 280,46 g |
| ––– laktóza | 2,94 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 60 ml 60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| máslo na vymazání | Máslo kravské |