Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkovo-rybičkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 300 kJ /
550 kcal
Bílkoviny26,34 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,98 g
Tuky32,14 g
– nasycené5,75 g
– nenasycené21,55 g
–– mononenasycené17,05 g
–– polynenasycené4,50 g
––– omega 30,37 g
Vláknina21,25 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 444 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy29,32 g
– cukry17,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g fazolek Fazolky čerstvé 300 g
2 2 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
několik několik cherry rajčat Rajčata cherry
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 konzerva 1 konzerva rybiček v oleji (gramáž dle chuti) Sardinky v oleji
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.