Nutriční hodnoty (Fazolkovo-rybičkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 300 kJ / 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 32,14 g |
– nasycené | 5,75 g |
– nenasycené | 21,55 g |
–– mononenasycené | 17,05 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 21,25 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 29,32 g |
– cukry | 17,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
několik několik cherry rajčat | Rajčata cherry | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 konzerva 1 konzerva rybiček v oleji (gramáž dle chuti) | Sardinky v oleji | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |