Nutriční hodnoty (Fazolkovo-rybičkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 300 kJ / 550 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
| Tuky | 32,14 g |
| – nasycené | 5,75 g |
| – nenasycené | 21,55 g |
| –– mononenasycené | 17,05 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 21,25 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 444 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 29,32 g |
| – cukry | 17,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| několik několik cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1 konzerva 1 konzerva rybiček v oleji (gramáž dle chuti) | Sardinky v oleji | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |