Nutriční hodnoty (Hříbkové ragú s valašskou kyškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 630 kJ / 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,38 g |
| Tuky | 4,17 g |
| – nasycené | 2,60 g |
| – nenasycené | 1,12 g |
| –– mononenasycené | 0,63 g |
| –– polynenasycené | 0,49 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 26,60 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 122 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 55,90 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 7,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mladých tvrdých hříbků | Hřib čerstvý | 300 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 dl 2 dl valašské kyšky | Kyška | 200 ml |
| vývar na podlévání | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| kmín | Kmín | |
| 4 4 střední brambory vhodné k vaření ve slupce | Brambor zimní | 200 g |