Nutriční hodnoty (Rybí filé zapékané s červenou řepou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 189 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,98 g |
| Tuky | 20,64 g |
| – nasycené | 6,15 g |
| – nenasycené | 9,36 g |
| –– mononenasycené | 6,72 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 424 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 100,70 g |
| – cukry | 36,43 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 rybí filé | Treska filet | |
| 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky na obalení | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| mletý kmín | Kmín mletý |