Nutriční hodnoty (Rybičková pěna (pomazánka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 372 kJ / 567 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 15,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 55,00 g | 
| – nasycené | 35,00 g | 
| – nenasycené | 16,65 g | 
| –– mononenasycené | 15,00 g | 
| –– polynenasycené | 1,65 g | 
| ––– omega 3 | 0,50 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 140 mg | 
| Sodík | 300 mg | 
| Sůl | 0,65 g | 
| Sacharidy | 2,50 g | 
| – cukry | 2,50 g | 
| ––– laktóza | 2,35 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g Lučiny nebo Paloučku, žervé... | Lučina 70% t.v s. | 150 g | 
| 1 plechovka 1 plechovka (125 g) rybiček ve vlastní šťávě, oleji či tomatu | Sardinky v oleji | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| hořčice plnotučná | Hořčice plnotučná | |
| bageta , veka, rohlík nebo toustový chléb | Bageta pšeničná | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| vařené vejce | Vejce slepičí | |
| bylinky dle chuti... | Petržel nať čerstvá |