Nutriční hodnoty (Bramborový salát s vejci a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 236 kJ / 2 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,04 g |
| Tuky | 242,93 g |
| – nasycené | 34,24 g |
| – nenasycené | 191,57 g |
| –– mononenasycené | 60,97 g |
| –– polynenasycené | 130,60 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 18,52 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 114,66 g |
| – cukry | 14,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 600 g |
| 4-5 4-5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 315 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 20-30 g 20-30 g kaparů | Kapary | 25 g |
| rovná lžíce lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 ml 200 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 200 ml |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |