Nutriční hodnoty (Vinná klobása nejen v bramborách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 226 kJ / 1 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 99,25 g |
– nasycené | 59,30 g |
– nenasycené | 39,00 g |
–– mononenasycené | 18,20 g |
–– polynenasycené | 20,80 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 4,53 g |
Sůl | 11,05 g |
Sacharidy | 107,25 g |
– cukry | 15,25 g |
––– laktóza | 10,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g syrových oloupaných brambor | Brambor zimní | 500 g |
400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
150 150 g anglické slaniny - plátky | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
koření dle chuti: pepř, paprika, drcený kmín... | Pepř černý | |
2 - 3 2 - 3 rozšlehaná vejce, dle velikosti | ||
120 g 120 g tvrdého sýru dle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% | 120 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
pečící papír (nebo sádlo na vymazání) |