Nutriční hodnoty (Vinná klobása v leču pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 102 kJ / 1 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 180,80 g |
| – nasycené | 97,20 g |
| – nenasycené | 82,40 g |
| –– mononenasycené | 55,20 g |
| –– polynenasycené | 27,20 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 284 mg |
| Sodík | 5,20 g |
| Sůl | 12,80 g |
| Sacharidy | 16,12 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
| 120 g 120 g anglické slaniny | Anglická slanina | 120 g |
| 1 sklenice 1 sklenice zeleninového leča, cca 330 gramů | ||
| 1 1 plnější lžička hořčice (plnotučné nebo pikantní) | Hořčice plnotučná | |
| chilli papričky dle chuti, nemusí být | Chilli paprička čerstvá | |
| sojová omáčka nebo worcester dle chuti | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |