Labužnická stehna

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Drůbeží maso 12 názorů

59

Suroviny

kuřecí stehna
kysané zelí
pikantní klobása
grilovací koření
kousek másla
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí stehna odkrojíme od kosti tak, aby zůstala na kosti, ale vytvořila se kapsa, do které vložíme nakrájené, kysané zelí a pomletou nebo nastrouhanou klobásku.

  2. Sepneme jehlou, osolíme, posypeme grilovacím kořením, poklademe plátky másla a pečeme dozlatova. Jako příloha se hodí bramborový knedlík nebo brambory v jakékoliv úpravě.

Poznámka

Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Labužnická stehna

  • Eliza Eliza

    Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka :-!:yes:

    Odpovědět

  • Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsoby;-)Poprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.:-)

    Odpovědět

  • Hella Hella

    Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.

    Odpovědět

  • ilonahen ilonahen

    No to nemá chybu.:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, to vypadá hezky.;-) Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím.:-) Chuťově to bude zajímavé.:-p
    Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Jani, to bude určitě moc dobrý:yes::yes: +

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní :-p;-):yes:

    Odpovědět

  • Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!:-)):-D

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Janko,dobrý nápad :yes::-p,co nejdřív vyzkouším ;-),dám bodík

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    ....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné.:yes:...napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka:-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď? :-D:-D:-D
    Máš to moc krásné a určitě moc dobré. :yes::yes::yes: Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe. ;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kysané zelí recept kuřecí stehna bez kosti labužnické kuřecí stehna labužnická kapsa kureci stehna bez kosti recepty labužnická kuřecí stehna kuřecí stehno bez kosti a kůže kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty stehna recept stehna klobasa zeli labuznicke kureci stehno labužnické kuře recept drubezi kosti recepty kačena stehna recept nelly chytilova labužnické kuřecí labužnická kapsa recept kuřecí stehna na zelí s klobáskou kuřecí stehynka bez kosti kuřecí stehna bez kosti recept

Zapomněl/a jsem heslo