Labužnická stehna

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Drůbeží maso 12 názorů

Suroviny

kuřecí stehna
kysané zelí
pikantní klobása
grilovací koření
kousek másla
sůl
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí stehna odkrojíme od kosti tak, aby zůstala na kosti, ale vytvořila se kapsa, do které vložíme nakrájené, kysané zelí a pomletou nebo nastrouhanou klobásku.

  2. Sepneme jehlou, osolíme, posypeme grilovacím kořením, poklademe plátky másla a pečeme dozlatova. Jako příloha se hodí bramborový knedlík nebo brambory v jakékoliv úpravě.

Poznámka

Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 385 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Labužnická stehna

  • Eliza Eliza

    Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka :-!:yes:

    Odpovědět

  • Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsoby;-)Poprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.:-)

    Odpovědět

  • Hella Hella

    Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.

    Odpovědět

  • ilonahen ilonahen

    No to nemá chybu.:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, to vypadá hezky.;-) Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím.:-) Chuťově to bude zajímavé.:-p
    Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Jani, to bude určitě moc dobrý:yes::yes: +

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní :-p;-):yes:

    Odpovědět

  • Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!:-)):-D

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Janko,dobrý nápad :yes::-p,co nejdřív vyzkouším ;-),dám bodík

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    ....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné.:yes:...napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka:-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď? :-D:-D:-D
    Máš to moc krásné a určitě moc dobré. :yes::yes::yes: Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe. ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: kysané zelí recept kuřecí stehna bez kosti kuřecí stehna bez kosti recept labužnické kuře labužnické kuřecí stehna labužnická kapsa kureci stehna bez kosti recepty zanet kuze stehen klobása gyulai úprava, recepty labužnická kuřecí stehna kuřecí stehno bez kosti a kůže kuřecí stehno bez kosti a kůže recept kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty kuřecí stehna bez kosti recept recept recept na labužnicka kuřeci stehna kuřecí stehna od kosti recept stehna recept stehna klobasa zeli labuznicke kureci stehno labužnické kuře recept

Zapomněl/a jsem heslo