Labužnická stehna
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2009 21:55
Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!
28. 4. 2009 21:54
Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka ![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
27. 4. 2009 21:25
Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsoby
Poprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
27. 4. 2009 20:56
Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.
27. 4. 2009 19:54
No to nemá chybu.![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
27. 4. 2009 19:33
Jani, to vypadá hezky.
Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím.
Chuťově to bude zajímavé.![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Posílám bodíka.![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Posílám bodíka.
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
27. 4. 2009 17:52
Jani, to bude určitě moc dobrý![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
+
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
27. 4. 2009 15:16
Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní ![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
27. 4. 2009 14:43
Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
27. 4. 2009 14:18
Janko,dobrý nápad ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
,co nejdřív vyzkouším
,dám bodík
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
27. 4. 2009 13:35
....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné.
...napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
27. 4. 2009 13:18
Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď? ![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Máš to moc krásné a určitě moc dobré.![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Máš to moc krásné a určitě moc dobré.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 5 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 9 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: kysané zelí recept kuřecí stehna bez kosti kuřecí stehna bez kosti recept kureci stehna bez kosti recepty stehno bez kosti a kuze labužnické kuře labužnické kuřecí stehna kuřecí stehno bez kosti a kůže labužnická kapsa pikantni labuznicka stejna zanet kuze stehen klobása gyulai úprava, recepty labužnická kuřecí stehna kuřecí stehna bez kosti a kůže kuřecí stehno bez kosti a kůže recept kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty kuchařka stehna recepty kureci stehen bez kosti labuznicka kuřecí kapsa v bramboráku kureci stehna na labuznickou úpravy
Suroviny: stehno kuřecí, zelí kysané, klobása pikantní, koření grilovací, máslo, sůl
Labužnická stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lgnw
12 názorů