Nutriční hodnoty (Orlovský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 830 kJ / 1 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
| Tuky | 75,81 g |
| – nasycené | 31,46 g |
| – nenasycené | 34,77 g |
| –– mononenasycené | 21,77 g |
| –– polynenasycené | 13,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 1,23 g |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 7,59 g |
| Sacharidy | 28,35 g |
| – cukry | 17,95 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 15 dkg 15 dkg tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 15 dkg 15 dkg měkký salám | Měkký salám | 150 g |
| 1 sklenice 1 sklenice sladkokyselého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majonéza nebo bílý jogurt | Majonéza |