Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Orlovský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 830 kJ /
1 154 kcal
Bílkoviny86,15 g
– z toho živočišné bílkoviny81,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky75,81 g
– nasycené31,46 g
– nenasycené34,77 g
–– mononenasycené21,77 g
–– polynenasycené13,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 3,21 g
Sůl7,59 g
Sacharidy28,35 g
– cukry17,95 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
15 dkg 15 dkg tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
15 dkg 15 dkg měkký salám Měkký salám 150 g
1 sklenice 1 sklenice sladkokyselého zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
majonéza nebo bílý jogurt Majonéza

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.