Nutriční hodnoty (Orlovský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 830 kJ / 1 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
Tuky | 75,81 g |
– nasycené | 31,46 g |
– nenasycené | 34,77 g |
–– mononenasycené | 21,77 g |
–– polynenasycené | 13,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 7,59 g |
Sacharidy | 28,35 g |
– cukry | 17,95 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
15 dkg 15 dkg tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
15 dkg 15 dkg měkký salám | Měkký salám | 150 g |
1 sklenice 1 sklenice sladkokyselého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
majonéza nebo bílý jogurt | Majonéza |