Nutriční hodnoty (Tatarák z roštěnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 219,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,55 g |
Tuky | 165,24 g |
– nasycené | 50,51 g |
– nenasycené | 98,18 g |
–– mononenasycené | 70,97 g |
–– polynenasycené | 27,22 g |
––– omega 3 | 6,21 g |
Vláknina | 0,42 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 22,34 g |
Sůl | 55,76 g |
Sacharidy | 2,15 g |
– cukry | 0,93 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hovězího vyzrálého roštěnce | Hovězí roštěnec | 200 g |
1 lžička 1 lžička kaparů | Kapary | 5 g |
3 filety 3 filety ančoviček | Ančovičky v oleji | 600 g |
30 g 30 g parmezánu | Parmezán | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |