Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarák z roštěnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 946 kJ /
2 377 kcal
Bílkoviny220,15 g
– z toho živočišné bílkoviny219,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,55 g
Tuky165,24 g
– nasycené50,51 g
– nenasycené98,18 g
–– mononenasycené70,97 g
–– polynenasycené27,22 g
––– omega 36,21 g
Vláknina0,42 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 22,34 g
Sůl55,76 g
Sacharidy2,15 g
– cukry0,93 g
––– laktóza0,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hovězího vyzrálého roštěnce Hovězí roštěnec 200 g
1 lžička 1 lžička kaparů Kapary 5 g
3 filety 3 filety ančoviček Ančovičky v oleji 600 g
30 g 30 g parmezánu Parmezán 30 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.