Nutriční hodnoty (Tatarák z roštěnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 946 kJ / 2 377 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 219,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,55 g |
| Tuky | 165,24 g |
| – nasycené | 50,51 g |
| – nenasycené | 98,18 g |
| –– mononenasycené | 70,97 g |
| –– polynenasycené | 27,22 g |
| ––– omega 3 | 6,21 g |
| Vláknina | 0,42 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 22,34 g |
| Sůl | 55,76 g |
| Sacharidy | 2,15 g |
| – cukry | 0,93 g |
| ––– laktóza | 0,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hovězího vyzrálého roštěnce | Hovězí roštěnec | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička kaparů | Kapary | 5 g |
| 3 filety 3 filety ančoviček | Ančovičky v oleji | 600 g |
| 30 g 30 g parmezánu | Parmezán | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |