Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-skořicový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 337 kJ /
3 188 kcal
Bílkoviny97,37 g
– z toho živočišné bílkoviny78,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,20 g
Tuky151,30 g
– nasycené89,51 g
– nenasycené51,86 g
–– mononenasycené45,97 g
–– polynenasycené5,89 g
––– omega 30,74 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 943 mg
Sodík 514 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy352,87 g
– cukry218,12 g
––– laktóza25,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
60 g 60 g hnědého cukru Cukr třtinový 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
170 g 170 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 170 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
180 g 180 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 180 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
60 g 60 g cukru moučky Cukr bílý 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1-2 1-2 jablka (nemusí být) Jablko čerstvé 225 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 zarovnaná lžíce skořice Skořice ceylonská
50 g 50 g hnědého cukru Cukr třtinový 50 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.