Nutriční hodnoty (Tvarohovo-skořicový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 337 kJ / 3 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
| Tuky | 151,30 g |
| – nasycené | 89,51 g |
| – nenasycené | 51,86 g |
| –– mononenasycené | 45,97 g |
| –– polynenasycené | 5,89 g |
| ––– omega 3 | 0,74 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 943 mg |
| Sodík | 514 mg |
| Sůl | 1,16 g |
| Sacharidy | 352,87 g |
| – cukry | 218,12 g |
| ––– laktóza | 25,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 60 g 60 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 170 g 170 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 170 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 180 g 180 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 60 g 60 g cukru moučky | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1-2 1-2 jablka (nemusí být) | Jablko čerstvé | 225 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 1 zarovnaná lžíce skořice | Skořice ceylonská | |
| 50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |