Nutriční hodnoty (Tvarohovo-skořicový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 337 kJ / 3 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,20 g |
Tuky | 151,30 g |
– nasycené | 89,51 g |
– nenasycené | 51,86 g |
–– mononenasycené | 45,97 g |
–– polynenasycené | 5,89 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 943 mg |
Sodík | 514 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 352,87 g |
– cukry | 218,12 g |
––– laktóza | 25,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
60 g 60 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
170 g 170 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 170 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
180 g 180 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
60 g 60 g cukru moučky | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1-2 1-2 jablka (nemusí být) | Jablko čerstvé | 225 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 zarovnaná lžíce skořice | Skořice ceylonská | |
50 g 50 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |