Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchty - hrnkový recept)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 042 kJ /
2 161 kcal
Bílkoviny86,81 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,95 g
Tuky29,10 g
– nasycené8,26 g
– nenasycené14,22 g
–– mononenasycené7,67 g
–– polynenasycené6,55 g
––– omega 30,58 g
Vláknina16,84 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy379,57 g
– cukry37,71 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
4 4 vrchovaté lžíce cukru Cukr bílý
1 kostka 1 kostka kvasnic - 42 g Droždí pekařské lisované 23 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 a půl hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
půl hrnku hrnku oleje Olej řepkový
½ k ostky ostky másla nebo Hery - rozpustit Máslo kravské
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
olej na pomaštění buchet Olej řepkový
plátek plátek másla na pomaštění hotových buchet Máslo kravské
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.