Nutriční hodnoty (Mleté maso se žampiony a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 766 kJ / 1 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 93,00 g |
– nasycené | 45,89 g |
– nenasycené | 41,88 g |
–– mononenasycené | 34,28 g |
–– polynenasycené | 7,60 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,08 g |
Sacharidy | 40,05 g |
– cukry | 15,05 g |
––– laktóza | 8,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého masa - vepřové nebo míchané | Vepřový ořez | 300 g |
150 g 150 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
tymián dle chuti, není nutný | Tymián sušený | |
150-200 ml 150-200 ml smetany ke šlehání, dle potřeby | Smetana kravská sladká 12% | 175 ml |
120 g 120 g Hermelínu nebo Olmínu | Hermelín | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |